Cautare

6612 de rezultate pentru "stirile unu tv deva 24 05 10 ora 17 30" (3.60 secunde)
Carrefour va deschide marti cel de-al optulea hipermarket din Capitala, in mall-ul Colosseum Marti, retailer-ul francez Carrefour va deschide hipermarketul cu numarul opt din Capitala si cel de-al 24-lea de la nivel national. Marti, de la ora 8:00, in parcul de retail Colosseum, din Soseaua Chitilei nr.
38 cu Blaga si unu cu Boc 78 de camere de luat vederi, 133 de fotoreporteri, peste 500 de jurnalisti din presa scrisa si audiovizuala interna si internationala s-au ocupat de relatarea acestui eveniment politic.
A mers bine, la ora actuala una dintre fabrici face 99% export, asa ca aproape totdeauna dupa ’89 am avut ceva bani.
Cealalta decizie a Curtii, referitoare la majoritatea care trebuie intrunita de un referendum privind suspendarea presedintelui tarii, a stipulat faptul ca seful statului poate fi demis numai cu votul a jumatate plus unu din alegatorii prezenti pe listele de votare si nu din cei care se prezinta la vot.
Daca, in 2004, s-a reusit polarizarea voturilor catre candidatii a doua mari blocuri, PSD-PC si A.D.A., restul adversarilor fiind la rubrica etc, in 2000, la fel ca si acum, exista un loc unu categoric, Ion Iliescu, urmat de un grup de 4-5 candidati distantati de procente putine.
Navy), vor organiza in luna iunie in Romania doua conferinte intitulate "Zilele Industriei".Prima este programata pentru data de 13 iunie 2012, la un hotel din Bucuresti, al carui nume va fi anuntat ulterior, la fel ca si ora de incepere a evenimentului.
La Cursa 10 km individual Vodafone, castigatori au fost Ionita Liviu, cu timpul 00.34.38 la masculin si Adela Balțoi cu timpul 00.36.13, la feminin.
FARCAS) (continuare) Mesaje ciudate Penniston a povestit ulterior ca in ziua urmatoare, intors in camera lui, s-a vazut obsedat de imaginile care-i reveneau in minte pentru cateva secunde, siruri de cifre de unu si zero, care aparent i-au fost transmise cand a atins hieroglifele.
Este si motivul pentru care cercetatorii de la Mayo Clinic au declarat-o pe Stacy Erholtz "pacienta numarul unu". Terapia contra cancerului de la Mayo Clinic consta intr-o perfuzie administrata timp de o ora.
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". ... Am citit in stirile de saptamana viitoare, ca Rodicuta Culcer e preferata Imparatului la sefia Consiliului de Administratie al TVR.
CNN International este liderul pietei globale a televiziunilor de stiri cu program de 24 de ore. Grila de programme a postului, lansat in 1985, cuprinde cele mai noi stiri - o performanta devenita marca a CNN International - informatii financiare, stiri sportive, stiri de ultima ora, analize si documentare.
Spre argumentare, iau la intamplare doua dovezi de ultima ora. ... Trecem peste stirile obisnuite pe care le auzim frecvent ca la cutare comisie, ori intr-o anumita sedinta in plen, dezbaterile programate in atatea si atatea zile normale de...
Invocând confidentialitatea, brokerii pastreaza secretul asupra portofoliului de clienti.Între orele 9.30 - 10.00 are loc predeschiderea Bursei, adica se introduc ordinele în sistemul de tranzactionare si se formeaza pretul potential de deschidere.
30 mai -3 iunie sunt cele 5 zile in care Salonul de Carte Bookfest 2018 devine punctul central al lumii editoriale din Romania.
Romania trece duminica la ora oficiala de iarna, ora 4:00 devenind ora 3:00, ceea ce va face ca ziua de 28 octombrie 2018 a fie cea mai lunga din acest an.
Birourile de vot in Olanda vor fi deschise de la ora locala 7. 30 (8. 30 ora Romaniei) pana la ora locala 21. ... 00 ora Romaniei). Si Ciprul si Malta urmeaza sa publice exitpolluri inainte de ora locala 22.
Sedinta comisiei parlamentare de ancheta privind cercetarea modului in care se gestioneaza amenajarile de irigatii si fondurile alocate va avea loc miercuri, 5 august, incepand cu ora 10:00. ... Dinu Gavrilescu - ora 10:00; Ioan Avram Muresan - ora 10:30; Decebal Traian Remes - ora 11:00;
El a precizat ca la sedinta Birourilor Permanente comune ale celor doua Camere ale Parlamentului de marti s-a stabilit calendarul de dezbatere a proiectului bugetului de stat, aratand ca in perioada 4 - 7 ianuarie parlamentarii vor putea depune amendamente, iar in perioada 7 - 10 ianuarie comisiile debuget-finante ale Camerei Deputatilor si Senatului vor dezbate si vor elabora raportul la proiectul bugetului de stat pe anul 2010 si a celui al asigurarilor sociale.
Socialistul Francois Hollande a castigat primul tur al alegerilor prezidentiale Update 20:30 - Socialistul Francois Hollande a castigat primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta cu 28-30% din voturi, urmat de Nicolas Sarkozy cu 24-27,5%.
Complexul Energetic Rovinari a inregistrat o diminuare semnificativa a profitului fata de anul trecut, cu 350 de miliarde de lei, desi a produs mai mult cu 1,2 milioane de megawati-ora.
google-analytics.com